Як вибрати ідеальний ламінат для вашого будинку: поради та рекомендації
(099) 360 70 31
(068) 880 81 69
0
Кошик

Як вибрати ідеальний ламінат для вашого будинку


07.03.2023

Ламінат – це один з найбільш популярних видів напівжорстких напольних покриттів, який дуже популярний в Україні. Він не тільки виглядає красиво та ефектно, але і є досить практичним та зносостійким матеріалом. Але як вибрати ідеальний ламінат для вашого дому? У цій статті ми розповімо про основні критерії вибору та дадимо корисні поради для успішної покупки.

  1. Розмір кімнати

Перш за все, слід звернути увагу на розміри кімнати, в якій буде укладатися ламінат. Якщо кімната мала, то краще вибирати ламінат з меншими планками, які візуально зроблять приміщення більш просторим. Для великих кімнат можна вибирати більші розміри планок ламінату.

  1. Товщина планок

Товщина планок ламінату впливає на його зносостійкість та тривалість експлуатації. Якщо ви шукаєте ламінат для великої сім´ї з дітьми та домашніми тваринами, краще вибирати товщину планок від 8 мм і вище.

  1. Клас зносостійкості

Клас зносостійкості - це ще один важливий критерій вибору ламінату. Він показує, наскільки стійким до зносу є матеріал. На ринку існує 5 класів зносостійкості. Якщо вибирати ламінат для приватного дому, то краще вибирати ламінат класу 31 або 32. Якщо ж вибирати для офісного приміщення або громадських місць, то краще взяти ламінат класу 33.

      4.Визначте свої потреби

Перш ніж купувати ламінат, важливо зрозуміти, для чого вам потрібне нове покриття. Якщо у вас дома діти або домашні тварини, вам потрібен більш міцний та зносостійкий ламінат. Якщо ви маєте алергії, краще взяти ламінат з гіпоалергенним покриттям. Якщо ви шукаєте ламінат для кімнати відпочинку, можливо, вам підійде ламінат з відтінком деревини, який створює затишну атмосферу.

        5. Розгляньте різні варіанти фірм

На ринку існує безліч виробників ламінату, тому важливо розглянути різні варіанти та знайти той, який найбільше підходить для вашого дому. Ви можете звернутися до експертів, які допоможуть вам з вибором, або дослідити відгуки інших користувачів.

 

« Всі статті
КОНТАКТИ
м. Запоріжжя
(099) 360 70 31, (068) 880 81 69
floormarket24@gmail.com
Copyright © 2016 – 2024. Всі права захищені.
МЕНЮ САЙТУ
Floor-Market.com.ua ►Магазин підлогового покриття ✔✔✔ Як вибрати ідеальний ламінат для вашого будинку: поради та рекомендації
Разработано в веб-студии Сан-Франциско